Laatste nieuws

Binnenkort werkzaamheden Joppelaan

Vanaf 3 oktober 2022 wordt een gedeelte van de Joppe­laan in Gorssel opnieuw ingericht. Het gaat om het weg­gedeelte tussen de ingang van het parkeer­terrein van Museum MORE en de kruising met de Molenweg/Kamper­weg.

Aanleiding
JoppelaanReconstructie2022 kleinReconstructie JoppelaanDe aanleiding voor de reconstructie is de slechte staat van het weg­dek en het riool. De straat moet hiervoor worden open­gebroken en dat geeft meteen de mogelijk­heid om de inrichting van de weg aan te passen. Dit deel van de Joppe­laan krijgt dezelfde uit­straling als het weg­gedeelte aan de andere kant van de kruising met de Molenweg/Kamper­weg richting Joppe.

Weginrichting
Het weg­gedeelte krijgt fietssuggestie­stroken van rood asfalt met daartussen een rijbaan van straat­bakstenen. Ter hoogte van de zij­straten Van der Capellen­laan en Nijverheid­straat worden verhoogde plateaus aan­gebracht en de bestaande trottoirs worden voorzien van nieuwe trottoir­tegels. 
De werkzaam­heden beginnen in week 40 (vanaf 3 oktober 2022). In dezelfde week worden ook de laagspannings­kabel en de water­leiding vervangen. De aannemer verwacht – afhankelijk van de weers­omstandigheden - dat de werkzaam­heden aan de Joppelaan voor eind december gereed zijn. 


Gorssel.nl
25 september 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends