Laatste nieuws

‘Blaadje sla’, verzameling columns Joop Hekkelman

Al eerder kondigde Gorssel.nl een nieuw boek van Joop Hekkelman aan: een bundel met columns die hij sinds een jaar wekelijks schrijft voor nieuwswebsite LokaalGelderland.nl.
De columns worden wekelijks door duizenden mensen gelezen, soms oplopend tot meer dan 10.000. Die belangstelling was aanleiding om een bundel samen te stellen: de titel van het boekje is ‘Blaadje sla’.

Blaadje sla
HekkelmanBundelHet nieuwe boek van Joop Hekkelman, een bundel van columns van zijn hand op lokaalgelderland.nlDe verhalen in ‘Blaadje sla’ zijn gerelateerd aan lokale onderwerpen (de stad Zutphen en de gemeente Lochem). Soms is er een uitstapje naar het wereldnieuws en ook de voorspelde wespenplaag en het genot van een blaadje sla ontbreken niet.

Joop Hekkelman
De auteur is in deze regio geen onbekende. Met zijn dialectverhalen gaat hij al jaren ‘de boer op’ en hij publiceerde regelmatig in verzamelbundels. In 2015 verscheen van hem ‘Zo mos ’t waen’, een serie dialectverhalen. ‘Blaadje sla’ is een Nederlandstalig boek.
Het boek kost 11,95 euro en is vanaf vrijdag 3 november 2017 verkrijgbaar bij Boekhandel Bechtle in Gorssel, de Readshop in Warnsveld en bij de auteur, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 1 november 2017

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends