Laatste nieuws

Blokfluitles op de Vullerschool

Op dinsdag 6 september 2016 begint muziekvereniging De Harmonie Gorssel-Eefde met blokfluitlessen op de Vullerschool in Gorssel. Er is nog plaats voor meer leerlingen. Muziek maken is altijd leuker met meer mensen!

Blokfluit
HarmonieBlokfluit
De blokfluit is een instrument dat 700 jaar geleden al werd gemaakt. Een blokfluit heeft acht gaten: zeven aan de bovenkant en één aan de onderkant. Door de gaten met je vingers te bedekken, klinken er verschillende tonen en kun je muziek maken. Veel beroemde muzikanten zijn begonnen op de blokfluit.
Voor de lessen op de Vullerschool is alleen een blokfluit nodig met enkele boring, één gat aan de onderkant. De rest wordt verzorgd.

Informatie
De lessen beginnen op 6 september om 15.30 uur en duren tot 16.15 uur. De leerlingen worden door docent Anita Berrier opgevangen. Loop gerust binnen om deze eerste open repetitie mee te doen. Voor opgave of meer informatie kunnen je mailen naar Patricia de Leeuw:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 31 augustus 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends