Laatste nieuws

Blokfluitlessen van De Harmonie

In maart beginnen er weer nieuwe blokfluitlessen voor kinderen. Leuk om met elkaar muziek te maken en je kan al snel leuke liedjes spelen! 

HarmonieBlokfluitgroep kleinBlokfluiters van De Harmonie (archief)Muziekvereniging De Harmonie Gorssel- Eefde wil graag met veel jonge muzikanten muziek (blijven) maken. Ieder jaar worden jonge kinderen enthousiast gemaakt voor muziek en die kunnen dan later instromen in het HIT-orkest (Harmonie In Training) en het grote orkest.

De blokfluitlessen duren 45 minuten en worden gegeven door Norbert Kunst. De lessen zijn op dinsdag­middag na school­tijd (precieze aanvangs­tijd in overleg) in De Vuller­school in Gorssel of De Barge­weide in Eefde. De locatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen per school.

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte. Een groep van 3 tot 6 kinderen kost € 39 per maand. Een groepje van 2 kinderen of een individuele les kost € 59 per maand.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld graag de naam, geboortedatum, school en groep van uw kind en uw telefoonnummer. De vereniging neemt dan contact met u op.
Opgeven kan t/m 25 februari 2024.
  

 

Gorssel, 14 februari 2024

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends