Laatste nieuws

‘Blues in de Kelder’ bij ‘t Trefpunt krijgt vervolg

Vorige maand ging de muzikale serie ‘Blues in de Kelder’ bij ‘t Trefpunt succesvol van start met een optreden van de Greyhound Bluesband. Het vervolg van ‘Blues in de Kelder’ is gepland op vrijdag 19 april vanaf 21.00 uur met een optreden van bluesband Mike & the Mellotones.

Blues in de Kelder
Ruim 75 muziekliefhebbers wisten op 8 maart jongstleden de weg naar het optreden van de Greyhound Bluesband te vinden. De sfeer in de kelder van ’t Trefpunt was uitstekend, evenals het muzikale niveau van de band. Met recht een swingende avond die navolging verdiende. En het vervolg is er: bluesband Mike & the Mellotones zorgt ongetwijfeld voor weer zo’n bruisende avond.

De band
Blues in de kelderOpgericht in 1993 is Mike & the Mellotones een ware topact op bluesgebied, dankzij hun livereputatie en het vermogen om muziek en show hand in hand te laten gaan. Zij bleven zich door de jaren heen vernieuwen, waarbij ze niet alleen onvervalste blues spelen maar ook hun hand niet omdraaien voor een ouderwets potje rocken. De band was succesvol op vele festivals in binnen- en buitenland, onder meer in Engeland en Ierland. Bekijk voor een voorproefje de clip onderaan deze pagina!

Programma

Mike & the Mellotones treedt op 19 april 2013 op in ‘De Kelder’, aanvang 21.00 uur. De entreeprijs bedraagt
 € 5,00; kaarten verkrijgbaar bij ’t Trefpunt (zolang de voorraad strekt). Reserveren mogelijk op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatie

Sport en Cultureel Centrum ’t Trefpunt

Molenweg 53-55

7213 XD Gorssel

Tel. 0575-493576


www.mikeandthemellotones.com

Gorssel, 16 april 2013

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends