Laatste nieuws

Boekjes & Babbels in Gorssel

Vanaf donderdag 1 september 2016 kunnen ouders met jonge kinderen elkaar ontmoeten in de Bibliotheek van Gorssel. Elke eerste en derde donderdagochtend van de maand zijn ouders en andere opvoeders van harte welkom om 10.00 uur. De gastvrouwen Annie en Ursela staan klaar voor ontvangst. Er zijn zeven bijeenkomsten gepland.

Boekjes & Babbels
BoekjesBabbels
Onder het motto ‘Boekjes & Babbels’ wordt er voorgelezen, gezongen, lekker gespeeld en er worden tips over voorlezen gegeven. Ook is er tijd om met de kindjes een boekje uit te zoeken en advies te vragen over allerlei materialen. Aansluitend is er gelegenheid om door te praten over onder meer opvoeding, om tips en ideeën met elkaar uit te wisselen of adviezen te vragen. Elke keer is er een ander thema, bijvoorbeeld: welkom, tellen, familie, muziek, eten & drinken, Sinterklaas, Kerstmis. Eens per maand schuift een verpleegkundige van Yunio aan.

Leerzaam en gezellig
Boekjes & Babbels is een samenwerking van Home-Start/Yunio en Graafschap bibliotheken. Het succes van Boekjes & Koekjes in Lochem was voor Yunio aanleiding een start in Gorssel met de Bibliotheek te bespreken. En nu kunnen dus ook ouders en kinderen uit Gorssel deze leerzame en gezellige ochtenden bezoeken.

Informatie
Boekjes & Babbel bijeenkomsten zijn er op de donderdag­ochtenden 1 september, 15 september, 6 oktober, 3 november, 17 november, 1 december en 15 december, telkens van 10.00 uur tot 11.30 uur. Iedereen kan binnenlopen, de  toegang is gratis.
De bibliotheek Gorssel is gevestigd in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45-B001, 7213 CR Gorssel, tel. 0575-492045.
 


Gorssel, 21 augustus 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends