Laatste nieuws

Bollenplantactie groot succes

Het seizoensrestant bloembollen dat Gorssel Bloeit ter beschikking kreeg heeft een goede bestemming gevonden. Veel wijk­bewoners hebben samen bollen geplant. 
Alle bollen zijn inmiddels verdeeld.

Seizoensrestant
Bollenplant gorssel noord 1 kleinBoven en onder: bollenplant aan de DouglaslaanGorssel Bloeit kreeg enkele weken geleden opnieuw een aanbod van Baltus Bloemen uit Vaassen om een seizoens­restant bloem­bollen over te nemen. Net als in 2023 werd dit aanbod met open armen ontvangen en er werd meteen via Gorssel.nl een op­roep gedaan om de bollen een mooie bestemming te geven.
Bollenplant gorssel noord 2 kleinBewoners van de Sparrenlaan, Gorssel-Noord, Voorende, Grooter­kamp, Parallel­weg, Molenweg, Trambaan, Dorre­wold en Veldhof­straat reageerden enthousiast. Ook de Vuller­school en Joppe­school gaan de komende dagen aan de slag om de bollen in de grond te stoppen.

Extra band
BollenplantVoorende kleinBollenplant aan de VoorendeDe eerste actiefoto`s zijn al binnen en duidelijk is dat naast het planten van de bollen ook het gezamen­lijk werken in de wijk een leuke extra band kweekt tussen de bewoners. In Gorssel-Noord is er zelfs een nieuwe appgroep opgericht om wijk­initiatieven te onder­steunen.
Alle bollen zijn ondertussen verdeeld dus er kunnen geen aanvragen meer worden gehonoreerd.
Het is nu nog even wachten op het resultaat.


Gorssel, 29 januari 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends