Laatste nieuws

Actie 'Boodschappen delen'

Veel mensen hebben in deze tijd van stijgende prijzen en hogere energie­lasten moeite om een dagelijkse maal­tijd op tafel te zetten. Daarom is een aantal inwoners van Gorssel een actie gestart om mensen daarbij te helpen. Het motto van de actie is ‘Bood­schappen delen’.
De actie wordt onder­steund door ’t Baken (gemeente Lochem), de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse en de Dorps­raad Gorssel.

Boodschappen delen
Boodschappen kleinBoodschappen delen betekent: inbrengen en ophalen. Inbrengen van bood­schappen voor dagelijks gebruik (zoals houdbare levens­middelen, toilet­artikelen et cetera) en ophalen door mensen die dat nodig hebben. 

Inbrengen
BooschappenPoster kleinBoodschappen inbrengen kan op maandag tussen 18.30 en 19.30 uur en woensdag­middag tussen 14.00 en 16.00 uur in de Brink naast de kerk in Gorssel. Inbrengen van bood­schappen kan met ingang van maandag 6 maart 2023.

Ophalen
Voor het ophalen van de boodschappen zijn mensen welkom op vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur, ook in de Brink, zolang de voor­raad strekt. Het ophalen kan met ingang van vrijdag 17 maart 2023.
De initiatiefnemers: “Schroom niet, met ieders privacy wordt rekening gehouden”.

Lang lopende actie
‘Boodschappen delen’ is bedoeld als een lang lopende actie. Er zal regel­matig aandacht zijn voor veel gevraagde producten en eventuele tekorten hier­aan. Hou hier­voor het Prikbord op Gorssel.nl in de gaten.
Wie vragen heeft of het initiatief wil onder­steunen kan mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 3 maart 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends