Laatste nieuws

Bosrestaurant half januari weer open

Ton en Riska van Til en Gerdie en Jeroen Wendt zijn druk met alle beslommeringen rond de nieuw­bouw en de inrichting van hun gezellige restaurant, het Bos­restaurant Joppe. Volgens de eigenaren verloopt de samen­werking met de mensen van Bouwbedrijf Enderink (aannemer), Eefting (elektra en loodgieters­werk), Fresco (schilderwerk) en alle andere betrokkenen zeer plezierig. En zoals het er nu naar uitziet, zal het restaurant (hopelijk) rond half januari 2020 de deuren weer kunnen openen. 

En: hoe wordt het?
Bosrest LT 9 10 19 12 kleinDe trotse eigenaren: familie Van Til en familie WendtDe indeling van het restaurant wordt iets aangepast. Het halletje van de entree is naar buiten ver­plaatst. De garderobe komt meteen rechts van de ingang. De bar (en de kassa) worden verplaatst naar de oude plek van de open haard, de haard komt nu aan de buiten­wand van het voorgedeelte van het restaurant. De eet­zaal is naar achteren met enkele meters uitgebreid. De dubbele eetzaal en de huis­kamer (die een iets mooiere vorm heeft gekregen) kunnen gebruikt worden in drie aparte delen of als één grote ruimte. Het hele pand is nu voorzien van dubbel glas. De keuken is iets ruimer geworden, met een logischer indeling van koelingen, spoel­keuken en een breder uitgifte­loket.
Bosrest. 2 kleinEven rust ...Er zijn mooie nieuwe toiletten gemaakt, en ook nieuw is het royale invaliden­toilet. Op de boven­etage is kleed­ruimte voor het personeel, opslag­ruimte en kantoor. 
Bosrest. 1 kleinMaar er moet nog veel gebeurenOver enkele weken zal het buitenstraatwerk vernieuwd worden en dan moet ook de tuin opnieuw worden ingericht. 

De toekomst
Er is hard gewerkt de afgelopen maanden, en er wordt nog steeds door alle betrokkenen heel hard gewerkt. Al met al hoopt het team vanaf half januari 2020 weer gasten te mogen ver­welkomen.


Redactie Gorssel.nl
12 oktober 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends