Laatste nieuws

Bril In Mode na verbouwing weer geopend

In oktober 2022 is de zaak van Boertie Optiek in Gorssel overgenomen door Bril In Mode. Het werd het negende filiaal van dit bedrijf. Een jaar later was het tijd voor een grondige renovatie. Vanaf zaterdag 2 december 2023 is de zaak weer open. Gorssel.nl nam een kijkje.

Bril In Mode dec23 HV 1 kleinIn zes weken tijd is de oude winkel volledig omge­toverd tot een nieuwe moderne winkel. Het eerste wat het winkelend publiek in de Hoofdstraat opvalt is dat de voorpui is recht­getrokken, maar eenmaal binnen lijkt alles nieuw.

Bril In Mode dec23 HV 2 kleinBedrijfsleider Danny en verkoopster Maxime

Bedrijfsleider Danny vertelt enthousiast: “Het was even afzien met ons drieën in de nood­winkel, maar het resultaat mag er zijn. We konden onze trouwe klanten gewoon blijven helpen.”
Maxime doet de verkoop en is opticien in opleiding. Zij vindt de winkel door de rechte voorpui veel strakker, moderner en lichter geworden. “Doordat we in de winkel meer oppervlakte hebben weten te creëren staat de werkplaats nu in de winkel waardoor we veel beter contact hebben met onze klanten.” En dat onder­schrijven wij van harte. Een heerlijk lichte en ruime optiek is het geworden.
Marlies, de optometrist, is ook blij. “De oogmeet­ruimte is nu een fijne afgesloten ruimte waar we in alle rust onze klanten vakkundig kunnen helpen.”

Bril In Mode dec23 HV 4 kleinVoor de opening van de nieuwe winkel is een volledig nieuwe collectie brillen ingekocht, waaronder de monturen van Lindberg. Bril In Mode levert brillen­glazen van onder andere Zeiss, een uitgesproken kwaliteitsmerk. Zeiss Vision Care noemt de opticien het. Een kwaliteits­kenmerk is zonder meer ook de ‘EyeCare Qualified’ certificering.

Danny, Marlies en Maxime verwelkomen u graag in hun vernieuwde winkel.

Bril In Mode
Hoofdstraat 32
7213 CX Gorssel
Website

 

Gorssel, 3 december 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends