Laatste nieuws

Bruggeman Sanitair viert twee jubilea

Anton Bruggeman is 40 jaar werkzaam in het vak waarvan 12½ jaar als zelfstandig ondernemer onder de naam Montagebedrijf Anton Bruggeman. Bovendien is de showroom aan het Nijverheidsplein in Gorssel nu helemaal klaar. Dat wordt gevierd met een gezellige ontvangst tijdens twee open dagen op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2017.

BruggemanOpenHuisOpen huis bij Bruggeman Sanitair en Telego op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari a.s.De showroom en winkel aan het Nijverheidsplein is al sinds april 2015 geopend maar is nu geheel ingericht. Er is intensief verbouwd, vertimmerd en ingericht terwijl de opdrachten doorliepen. Dat kostte even tijd, maar nu is de winkel helemaal af. Op ruim 150 vierkante meter zijn verschillende badkamer­opstellingen en accessoires te bewonderen. Voor ieder wat wils.

Voorzieningen voor ouderen
Met de installatie van een traplift hebben Annelies en Anton Bruggeman oog voor de ouder wordende mens. Annelies: “Wij willen voor ouderen een plek om te zien wat er mogelijk is. Je kunt hier de traplift uitproberen, wij verwijzen dan door naar de firma die hem geïnstalleerd heeft”. “Naast de reguliere badkamers en sanitair kunnen wij voor aanpassingen zorgen,” voegt Anton toe. “Je moet dan bijvoorbeeld denken aan douchestoeltjes, steunen, verhoging van toiletten. Hier kun je het allemaal zien. Daarmee onderscheiden we ons van andere bedrijven”.
Service staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Een badkamer wordt gebruiksklaar opgeleverd. “Een schoonmaakbedrijf zorgt dat alles er spic en span uitziet”.
Vol vertrouwen kijkt het echtpaar naar de toekomst. “Wij zijn er klaar voor”.

Open dagen
Bruggeman JTE_22-4-15_13Annelies, Hendrie en Anton BruggemanOm het geheel een officieel tintje te geven zal zoon Hendrie Bruggeman het vernieuwde logo aan de gevel onthullen op vrijdag de 27ste om 09.30 uur. Aansluitend zijn er twee open dagen. Dan kunt u onder het genot van een drankje en een hapje al het moois in de showroom bekijken. U kunt dan ook kennis maken met de nieuwe medewerker Dennis Cohen uit Zutphen die vanaf 1 maart aan het team is toegevoegd. Ook is Annelies Bruggeman jarig tijdens de open dagen. Nog een reden om even op bezoek te gaan!

Telego
Achter in de winkel zit het telecombedrijf Telego van Alexander de Buisson en Victor Tegelaar. Natuurlijk kunt u tijdens de open dagen ook bij hen terecht. Zij geven onafhankelijk advies aan particulieren en MKB-ondernemers voor de aanschaf van telefoons (smartphones, seniorentelefoons, vaste telefoons) en abonnementen die het beste bij hen passen.

 

  • De open dagen zijn: 
    Vrijdag 27 januari van 09.30 tot 18.00 uur 
    Zaterdag 28 januari van 09.30 tot 16.00 uur

 

Gorssel, 21 januari 2017

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends