Laatste nieuws

Bruggeman Sanitair: winkel sluit, montagebedrijf blijft

In februari 2019 deed Gorssel.nl nog uitgebreid verslag van de veranderingen bij Bruggeman Sanitair aan het Nijverheidsplein in Gorssel. Nu komt het bericht dat de winkel gaat sluiten. Het montagebedrijf Anton Bruggeman blijft bestaan.

Stapje terug
Bruggeman 8 5 2019 3Anton, Annelies en Hendrie Bruggeman voor hun winkel aan het Nijverheidsplein die gaat sluitenBruggeman Sanitair, sinds 2015 gevestigd aan het Nijverheidsplein in Gorssel, gaat sluiten. Anton Bruggeman heeft gezondheids­problemen. Het onderzoek in het ziekenhuis loopt nog, maar wel is duidelijk dat er een stapje terug­gedaan moet worden. Daarom is besloten de sanitair­winkel te sluiten. Het montage en installatie­bedrijf, dat al 15 jaar bestaat en waarbij ook echtgenote Annelies betrokken is, blijft gehand­haafd. Anton Brugge­man: “De winkel erbij wordt ons teveel, bovendien is er ook nog de werkplaats aan de Kloosterweg”. Zoon Hendrie, die in de winkel werkzaam is, wil graag terug naar school. Zijn hart ligt bij de ICT, waarvoor hij later in het jaar een opleiding gaat volgen in Apeldoorn.

Fijn samenwerken
Anton en Annelies hopen nog lang samen door te kunnen gaan, want de samenwerking gaat prima. Anton: “Ik hoef haar maar aan te kijken en ze begrijpt wat ik bedoel, leuk toch als je dit samen kan doen?”. Anton en Annelies vinden het een mooi vak en ze hebben ook trouwe klanten, sommige al meer dan veertig jaar. Anton vindt het jammer dat de jeugd niet meer geïnteresseerd is in het installatievak. “Ik ben vijfendertig jaar leerlingbegeleider geweest, het leukste wat er is. Maar ja: jongeren willen het niet meer. Als iemand wil, is-ie van harte welkom.”

Uitverkoop
De uitverkoop is begonnen en het pand staat in de verkoop. Er is veel animo voor.
De installatiespullen gaan terug naar de werkplaats, het pand moet leeg. Wie nog nieuwe wc potten, kranen, badkamermeubelen etc. zoekt, moet nu misschien eens bij Bruggeman gaan kijken.
Anton en Annelies hebben geen haast, er is ook nog geen sluitingsdatum bekend. “Alles op z’n tijd.”

Gorssel.nl wenst Anton sterkte met zijn gezondheid en hoopt dat het montagebedrijf nog lang voor Gorssel behouden blijft.
  

  
Redactie Gorssel.nl
8 mei 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends