Laatste nieuws

BSO Graaf Jantje in de houdgreep

GraafJantjeJudoGroepBij BSO Graaf Jantje hebben kinderen elkaar in de houdgreep. In de maand november kunnen de kinderen van Graaf Jantje kennis maken met Judo. De lessen worden gegeven door judoka’s Fernando Serapiglia en Willie Kappert in ’t Trefpunt te Gorssel. Dinsdag 4 november was de eerste les en de kinderen vonden het geweldig!
Op dinsdag 11 en 25 november zijn de kinderen van Graaf Jantje Joppe en Gorssel aan de beurt om een judoles te volgen. Dinsdag 18 november komen de kinderen van Graaf Jantje uit Harfsen naar Gorssel.

GraafJanjeJudoxxStoeien met regeltjes
Op een speelse manier leren de kinderen de eerste judotechnieken zoals het valbreken. Al doende komen daar de eerste worpen bij. De spelregels van judo zijn duidelijk en eenvoudig. Er is een zekere mate van discipline die gebaseerd is op wederzijds respect. De kinderen wordt geleerd dat judo 'stoeien met regeltjes' is.

Kinderopvang Graaf Jantje laat kinderen tijdens de opvang met verschillende activiteiten zoals sport, natuur en creatieve activiteiten kennismaken.

 

Gorssel, 5 november 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends