Laatste nieuws

Cabaretavond in ’t Trefpunt smaakt naar meer

Op 3 november 2018 organiseerde ‘t Trefpunt in Gorssel voor het eerst een cabare­avond: Arie Vuyk trad op met zijn programma ‘Altijd prijs’. Vooraf was er een buffet.
Zo’n eerste keer is altijd spannend, want ‘zullen er veel mensen komen, wat zouden ze van de aankleding vinden, en het belangrijkste: wat vinden ze van de voor­stelling’. Maar de avond was heel ges­laagd.

Aantrekkelijke foyer
CabaretVuyk1 kleinGeslaagd optreden van cabaretier Arie Vuyk in 't Trefpunt in GorsselTegen 17.45 uur kwamen de bezoekers binnen, eerst dronken ze een borrel­tje en daarna konden ze genieten van een buffet. Ondertussen druppel­den de mensen die alleen een kaartje voor de voor­stelling hadden binnen. De foyer was voor de gelegen­heid mooi aangekleed met hoge planten­vazen bij de entree en verse bloemen op de tafels. En er was een podium met rondom stoelen.

De voorstelling
Kort na 20.00 uur hield Fred Tuitert een openings­woordje en daarna was het podium aan Arie Vuyk.
Arie speelt met taal: hij laat in een minuut bijna alle Nederlandse spreek­woorden en gezegdes horen. Door de voorstelling heen liep een ‘rode draad’. Het publiek deed ook volop mee met zijn lied­jes. 
CabaretVuyk2 kleinNa afloop waren de gasten enthousiast en ook Arie zei dat hij lekker had gespeeld in een gezellige ambiance.

Graag een vervolg
Op de vraag van Arie aan het publiek of ’t Trefpunt vaker cabaret­avonden zou moeten organiseren klonk een vol­mondig: ja. ’t Trefpunt wil dit graag op zich nemen en is op zoek naar nieuwe cabaretiers. Wie een tip heeft en iemand kan aan­bevelen, kan dat laten weten door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 4 november 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends