Laatste nieuws

Cabaretvoorstelling Arjan Evertz met voorprogramma

Zaterdag 25 mei is er weer een gezellig avondje cabaret in ’t Trefpunt. Arjan Evertz treedt dan op met zijn voorstelling ‘Mijn WC-Eend houdt van bruin brood’. Maar Arjan heeft bedacht dat het ook wel leuk is om een klein voorprogramma te hebben, dus hij neemt een aanstormend talent mee: Luc Berbers.

WC-Eend
Arjan Evertz'Mijn WC-Eend houdt van bruin brood' is de bijzondere titel van de cabaret­voorstelling van Arjan Evertz. Het is dan ook een bijzondere show die Evertz ten tonele voert, vol met gortdroge humor, gekke typetjes en met meerdere rode draden. De bezoekers worden mee­genomen in de wereld van een schoon­maker die klem zit in het 9 tot 5 leven en op zoek is naar een uitweg.
Onderwerpen als liefde, angst, bejaarden­zorg, de jeugd en Astro TV zijn slechts een greep uit een maffe zoektocht die ons uiteindelijk zou moeten leiden naar innerlijke rust.

Aanstormend talent in het voorprogramma
LucBerbersZo mag de 20 jarige student Luc Berbers wel genoemd worden. Hij draait nu ruim een jaar mee in het wereldje van standup comedians en stond al op het podium van het bekende Toomler café in Amsterdam. Wie weet kunnen de bezoekers in ’t Trefpunt kennismaken met een nieuwe theater­­ster.

Reserveren
Het Trefpunt stelt het op prijs indien u vooraf uw kaarten koopt of bestelt, zodat zij weten hoeveel mensen er ongeveer gaan komen. Bestellen kan via 0575 -493576 of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De kaarten kosten € 10,- incl. koffie of thee.
Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

  
Gorssel, 15 mei 2019

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends