Laatste nieuws

Camping Jong Amelte bouwt aan compleet nieuw concept

Het kan niemand ontgaan zijn dat er zich veel bouwverkeer via de Kwekerijweg richting Camping Jong Amelte begeeft. Jong Amelte werkt aan een 'nieuw concept'. Er komt onder meer een nieuw gebouw met restaurant, partyzaal en een binnenspeeltuin. Het nieuwe hoofdgebouw zal behalve aan horeca en binnenspeeltuin ook weer onderdak gaan bieden aan schoonheidssalon L'esthetique.

Nieuw concept
JongAmelte1KLRosenna en Maarten Jansen voor de bouwplaats. Klik op de foto voor vergroting en meer afbeeldingen.Eigenaar van Jong Amelte Maarten Jansen vertelt over zijn bedrijf en zijn plannen voor de toekomst.
Het jaar 2015 staat in het teken van grote veranderingen voor camping Jong Amelte. "Ik kan nog niet teveel prijsgeven, maar eind februari 2015 zal het complete concept worden onthuld", aldus Maarten Jansen.

Nieuwe horecagelegenheid
Wat al wel prijsgegeven kan worden is dat er een geheel nieuwe horecagelegenheid komt. Het gebouw van ruim 800 m2 grondoppervlak zal huisvesting geven aan een restaurant, partyzaal en binnenspeeltuin voor kinderen. Over de inrichting, vormgeving en naamvoering wordt deze maand nog hard nagedacht. "Het blijft nog een klein maandje een verrassing", maar de eerste steen zal waarschijnlijk binnenkort worden gelegd door Noor (3) en Loes (2), de dochters van Maarten en Rosenna. De verwachte oplevering is eind mei 2015.

De nieuw uitdaging
JongAmelteAchterzijde325pxArtist's Impression van de achterzijde van de nieuwbouwBezoekers van camping Jong Amelte weten dat er nu bij de ingang naar de camping een centrumgebouw staat, waarin een kantine is gevestigd en dat ook onderdak biedt aan het bedrijf van Eva Jansen, zus van Maarten: L'esthetique. Zodra het nieuwe hoofdgebouw aan de andere zijde van de camping klaar is, zal het gehele oude gebouw gesloopt worden. Er ontstaat dan weer ruimte op de 'oude' plek om extra passantenplaatsen te creëren. Het nieuwe hoofdgebouw zal behalve aan horeca en binnenspeeltuin ook weer onderdak gaan bieden aan L'esthetique.
Parkeren naast de deur? Ook daar is aan gedacht: "Er worden aan de zijkant van het gebouw 32 parkeerplekken gerealiseerd".

Toekomstplannen
Maarten geeft te kennen dat het project uit meerdere fases bestaat. Er zijn ook plannen om in de toekomst hotelkamers te realiseren, de totale camping te voorzien van wifi en bestrating aan te brengen op alle paden. "Om te voldoen aan de huidige wensen van de gasten moet er meegedacht worden en zullen veranderingen moeten worden doorgevoerd".

Vijf dagen per week geopend
Omdat er een nieuw horecaconcept wordt ingevoerd zijn restaurant en hoofdgebouw vanaf de opening vijf dagen per week geopend. Woensdag t/m zondag kunnen gasten van de camping en van buitenaf gebruik maken van de nieuwe faciliteiten.
Gorssel.nl zal de ontwikkelingen van de bouw, de opening en het vervolg op de voet blijven volgen.

Gorssel.nl
10 januari 2015

aa

bb

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends