Laatste nieuws

Canticum: na een fantastisch jubileumjaar... nu verder

Canticum bestond in 2017 honderd jaar en dat jubileum is uitgebreid gevierd. Van een theatervoorstelling voor de leden in Hall tot een tuinfeest met oud-leden in de Keihave en een spetterend jubileumconcert in een stampvolle kerk in Gorssel. Dat was mede mogelijk door de vele sponsoren en donateurs en het koor bedankt hen daar hartelijk voor.

Canticum tuinfeest_2017Leden en oud-leden zingen samen tijdens het tuinfeest van het jubilerende CanticumAan het jubileum­concert deden ook diverse projectleden mee, waarvan er een aantal zijn gebleven, zodat Canticum nu uit 40 zangers bestaat. Niettemin kan het koor nog versterking bij de sopranen gebruiken. Sopranen die van klassieke muziek houden zijn van harte welkom!

Inmiddels zijn de leden alweer druk aan het repeteren voor een zomers concert in de Kapel op ’t Rijsselt dat geheel uit Engelstalige muziek zal bestaan.

De repetities zijn op dinsdagavond van 19.45 tot 22.00 u. in De Brink (bij de protestantse kerk) en staan onder leiding van de professionele dirigent Paulien Roos.
Aanmelden kan bij de secretaris Gelske Hermans, tel. 0575-492761, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Voor meer informatie zie ook www.canticumgorssel.nl
    


Gorssel, 13 januari 2018

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends