Laatste nieuws

Carnavallen in het Kakkersgat!

Nog even en Gorssel heet weer Kakkersgat. Van vrijdag 1 maart tot zondag 3 maart zijn er maar liefst vijf feesten van Carnavalsvereniging de Gorsselnarren. Voor elk wat wils, van jong tot oud. De leden van C.V. de Gorsselnarren maken zich klaar om er weer een fantastisch weekend van te maken. Maar iedereen is welkom, en voor ieder is er wel een geschikt feest.
Prins Mats, Prinses Susanne, Adjudant Gait, Hofdame Marlous nodigen u van harte uit.

Prinsenpaar18 19 2Prins Mats en Prinses Susanne (midden) worden terzijde gestaan door Hofdame Marlous en Adjudant GaitVrijdagavond 1 maart wordt de carnavals­week goed begonnen in Residentie De Roskam (het zalen­centrum achter Loetje) met een nieuwe editie van ‘Gorssel Draait Door’. Sketches van verschillende lokale artiesten passeren de revue en de lach­spieren worden flink aan het werk gezet! Ook buutreedner Gert Jan Oplaat zal zijn opwachting maken tijdens deze avond.

Op zaterdagmiddag wordt dit nog eens dunnetjes overgedaan tijdens de senioren­middag en zorgen het Brook Duo en Toet & Bloâslust ervoor dat de feest­stemming er goed in komt. ’s Avonds is iedereen vanaf 18 jaar welkom op het Grote Carnavals­bal met muziek van de band Kraakthelder en DJ Jeronimo.

Op zondagmiddag worden de kinderen vermaakt tijdens het Kindercarnaval met de kindershow van One Two Trio en de Mega Magic Goochelshow! Aansluitend is er een Hollandse Haringparty waar het originele haringhappen weer in ere wordt hersteld. De muzikale omlijsting wordt op deze avond verzorgd door Harco en Hein (van de Spitfires).

Kaarten voor Gorssel Draait Door en het Groot Carnavalsbal zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kantoorboekhandel Bechtle en Slijterij de Wingerd te Gorssel.

Het Prinsenpaar en De Gorsselnarren zien u graag tijdens het carnavalsweekend van 1 t/m 3 maart in het Kakkersgat.  Alaaf!

Meer informatie over de afzonderlijke evenementen vindt u in de agenda van Gorssel.nl, of via onderstaande links:
  

  
Gorssel, 23 februari 2019

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends