Laatste nieuws

‘Chair-man’ Peter Dieperink overleden

Het redactieteam van Gorssel.nl werd opgeschrikt door het plotselinge overlijden op 1 juni 2020 van Peter Dieperink, de man achter het bedrijf ‘Chair-man.nl’ webdesign, webhosting en webonderhoud. Peter heeft onze website gebouwd en was sinds het begin ook onze webhost. Peter is 57 jaar geworden.

PeterDe naam ‘Chair-man’ koos Peter voor zijn bedrijf nadat hij bij een ernstig ongeval in 2002 een hoge dwars­laesie had op­gelopen. Daar­door raakte hij lichamelijk zwaar beperkt en moest hij een nieuw leven op­bouwen. Hij schoolde zich om en begon in 2006 als zelfstandig onder­nemer vanaf zijn rolstoel zijn bedrijf in computer­design. Het was indruk­wekkend hoe hij met speciale aan­passingen, tools en software snel en goed zijn werk kon doen op zijn PC. De technische kennis van Peter en zijn creativiteit om altijd weer een oplossing te bedenken waren enorm. Hij voelde zich achter zijn pc ‘als een vis in het water’ zoals hij op zijn website meldde.

Sinds het ontstaan van Gorssel.nl in 2012 is er regel­matig aan de website gesleuteld en daar was vaak de hulp van Peter bij nodig. Dan was niets hem te veel en we kregen altijd per omgaande een reactie met een praktisch advies of oplossing.

Ook de Dorpsraad Gorssel laat weten geschokt te zijn door het overlijden van Peter. De website en bijbehorende techniek van de Dorpsraad werden ook door hem verzorgd.

Ondanks zijn beperkingen had Peter plezier in zijn leven en zijn werk, zoals in het overlijdens­bericht te lezen is. Daar hebben we diep respect voor. 
  

Redactie Gorssel.nl
3 juni 2020

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends