Laatste nieuws

Charity dinner voor KiKa

Op 31 maart 2015 organiseren Het Bosrestaurant in Joppe en Restaurant Boas in Deventer een ‘charity dinner’ ten behoeve van  de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), ter nagedachtenis aan Bo Minnée.

Het verhaal van Bo
Kika Bo Minnée is vorig jaar op 12-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een zeer zeldzame hersentumor.
Eind 2014 is, ter nagedachtenis aan Bo, een KiKa ‘fundraise’ van start gegaan. De KiKa fundraise heeft als doel om, namens Bo, op 18 april a.s. (de dag van haar verjaardag) zoveel mogelijk geld te kunnen doneren aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).

KiKa
Bo had iets met KiKa. Ze was ervan overtuigd dat een KiKa-ziekenhuis ervoor zou zorgen dat er genoeg onderzoek gedaan kon worden naar kanker, zodat kinderen genezen konden worden. Bo is het nichtje van Pascal van Dijk, chef-kok van Restaurant Boas (Deventer) en achternichtje van Ton van Til, eigenaar van Het Bosrestaurant (Joppe). De restaurants slaan de handen ineen om samen een bijdrage te leveren aan het doel van Bo en doen dat met een ‘charity dinner’. U bent van harte uitgenodigd deel te nemen!

Topdiner
Kikaflyer Kom genieten van een compleet verzorgd driegangen topdiner in een sfeervolle ambiance met live-muziek op dinsdag 31 maart 2015. All-in prijs: € 50 per couvert (inclusief fris, bier, wijn en een kop koffie na). Ontvangst: 18.00 uur. De locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt.

Reserveren
Reserveren kan nu. Mail uw reservering, incl. het aantal personen, voor 15 maart a.s. naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wees er snel bij, want vol=vol. Uw reservering is definitief als u een reactie ter bevestiging heeft ontvangen.

Kijk op Facebook of op de websites van Boas of Het Bosrestaurant


Gorssel, 29 januari 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends