Laatste nieuws

Charity dinner voor Stichting Bo Minnée

Bo2016-2KLOp dinsdag 18 april 2017 organiseren het Bosrestaurant Joppe en Restaurant Boas in Deventer een ‘charity dinner’ ter nagedachtenis aan het in 2014 overleden meisje Bo Minnée. De opbrengst komt via de Stichting Bo Minnée ten goede aan gezinnen met ernstig zieke kinderen. Voor dit diner in de sfeervolle ambiance van de Lebuïniskerk in Deventer kunt u al plaatsen reserveren.

Het verhaal van Bo
Bo Minnée is in 2014 op 12-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een zeer zeldzame hersentumor. Haar ouders hebben na haar overlijden de Stichting Bo Minnée opgericht. Daarmee willen ze, namens Bo, gezinnen met een ernstig ziek kind een steun in de rug geven. Met diverse fundraise-acties komt geld beschikbaar voor deze stichting.

Bo2016-4Foto's van het Bo Minnée charity dinner 2016Bo is het nichtje van Pascal van Dijk, chef-kok van Restaurant Boas (Deventer) en achternichtje van Ton van Til van Het Bosrestaurant (Joppe). De restaurants slaan de handen ineen om samen een bijdrage te leveren aan het doel van Bo. 

Topdiner
Het charity dinner wordt nu al voor de derde keer op of rond de verjaardag van Bo gehouden. Naast Pascal van Dijk en Ton van Til werken veel leveranciers en vrijwilligers eraan mee. Zij maken het mogelijk dat een heerlijk driegangendiner in een sfeervolle ambiance wordt verzorgd. U bent van harte uitgenodigd deel te nemen.

Reserveren
De kosten voor het diner bedragen € 50 per couvert (inclusief fris, bier, wijn en een kop koffie na). Ontvangst: 18.00 uur.
Reserveren kan nu. Mail uw reservering, incl. het aantal personen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wees er snel bij, want vol=vol. Uw reservering is definitief als u een reactie ter bevestiging heeft ontvangen.

- Website Stichting Bo Minnée 
- Facebook van Stichting Bo Minnée 


Gorssel, 12 januari 2017, aangepast 13 jan. 2017

aa

bb

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends