Laatste nieuws

Circusdagen in Epse groot succes

Dit jaar ging het anders dan anders: de kinderen werden niet per dorp uitgenodigd maar gewoon allemaal bij elkaar. Gevolg was dat er meer dan 200 kinderen op het oefenveld van de voetbalverenging rondliepen. Nou ja… rondliepen, sommige kinderen liepen op een grote circusbal, andere reden rond op minifietsjes en eenwielers en er waren kinderen bij die op een koord dansten.

Na een zeer intensieve workshop voor de bijna vijftig vrijwilligers op woensdagavond, waarin zij alle fijne kneepjes van het circusvak onder de knie probeerden te krijgen, was het donderdag en vrijdag de beurt aan de kinderen. En dat kinderen dit allemaal toch iets sneller doorhebben, bleek wel uit de spetterende voorstelling op vrijdagmiddag in de circustent.

Wat een artiesten! Spectaculaire acts met de diabolo’s werden afgewisseld met gevaarlijke acrobatiek en fietsen op de eenwielers. Wiebelen op een koord en daarna gewoon jongleren met wel zes ballen.

En dat de professionals van Circusschool Variëtéma ook nog verschillende optredens tussendoor verzorgden, maakte het helemaal af.

De enthousiaste staf van het Sociaal Cultureel Werk: “Wij vonden het fantastische dagen en we willen dan ook in de eerste plaats alle kinderen en vrijwilligers heel erg bedanken  voor hun deelname en enthousiasme, maar ook de Ondernemersvereniging Epse, de Sportvereniging Epse, Rabobank Graafschap-Noord en Spar Rattink. Zonder hun steun was dit allemaal niet mogelijk geweest. Wij kijken  met plezier terug op een paar heerlijke dagen van en voor de kinderen”.

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends