Laatste nieuws

Collecte Koningin Wilhelmina Fonds 2015 een succes

Tijdens de afgelopen collecteweek van het Koningin Wilhelmina Fonds is er in Gorssel een bedrag van € 2.936 opgehaald door het team van enthousiaste collectanten. Het KWF is de collectanten zeer erkentelijk voor hun inzet en bedankt natuurlijk ook  de gulle gevers.

Enthousiaste collectanten
KWFlogoEen veertigtal collectanten gaat huis aan huis in het dorp Gorssel en in het buitengebied om geld op te halen om de strijd tegen kanker aan te kunnen gaan. Dankzij het grote aantal collectanten kunnen de wijken klein blijven en ben je als collectant ongeveer drie uurtjes bezig.
Afgelopen collecte was er al een aantal nieuwe mensen van de partij: de oproep op het prikbord van Gorssel.nl heeft ook nieuwe vrijwilligers opgeleverd!

Opvolgers gezocht
Dit jaar hebben enkele zeer trouwe collectanten te kennen gegeven het stokje, of liever gezegd de collectebus, te willen doorgeven. Het zou heel fijn zijn als zij een waardige opvolger krijgen.
Het KWF doet nu al een oproep om u aan te melden voor de collecte van 2016. De collecteweek van het KWF is dan van 4 tot en met 10 september.
Draag ook uw steentje bij in de strijd tegen kanker door mee te helpen om van de collecte 2016 wederom een succes te maken.
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-17341142. Tot volgend jaar!


Gorssel, 18 september 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends