Laatste nieuws

Collecte Oranjevereniging Gorssel groot succes

Twee weken geleden heeft een grote groep collectanten gecollecteerd ten behoeve van de Oranje Vereniging Gorssel en dat leverde een bedrag op van maar liefst € 2397,-. Dat is bijna € 100 meer dan vorig jaar en er kan dus worden gesproken van een geweldige opbrengst, die uiteraard geheel ten goede komt aan de gemeenschap.

     Koningsdag16-LT-2e 21

     Koningsdag2016RP

       Foto's van Koningsdag 2016

Het geld wordt onder andere besteed aan de Seniorenmiddag in de Borkel, een traktatie op Koningsdag voor mensen met een verstandelijke beperking, die begeleid wonen in ons dorp, de traditionele Gezinsfietstocht en natuurlijk de attracties voor jong en oud op de Roskamweide tijdens Koningsdag op donderdag 27 april.
De Oranjevereniging bedankt zowel de collectanten als de gulle gevers!

Tijdens de collecte is ook de Oranjeflyer verspreid, waarin het prachtige feestprogramma voor de komende Koningsdag is opgenomen. Mocht u onverhoopt geen flyer hebben ontvangen, dan kunt u deze alsnog ophalen bij Bechtle, de Bibliotheek of Eetcafé de Hoek, maar het is ook mogelijk flyers op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de flyer en op de website wordt uitgebreid aandacht besteed aan de verschillende attracties met als hoogtepunten voor de jeugd een enorme Survivalbaan, Looping Bikes, een Spiderweb en een Waterslide.
Hopelijk wordt het weer een supergezellige en zonnige dag.
  

  

Gorssel, 5 april 2017

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends