Laatste nieuws

Computerclub KansPlus Gorssel krijgt laptops

Witteveen+Bos Raadgevende ingenieurs uit Deventer heeft vijf laptops geschonken aan een computerclub voor mensen met een verstandelijke beperking in de Everdinahof in Gorssel. McVelsen IT Solutions uit Gorssel heeft een nieuw besturingssysteem op de laptops gezet en deze verder geschikt gemaakt.

KansPlus
KansPlus 001De door Witteveen+Bos aan computerclub KansPlus geschonken laptopsKansPlus is een landelijk belangen­netwerk dat zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. In Gorssel verzorgt de afdeling Zutphen al jarenlang eens per twee weken de computer­club in de Everdinahof.

Verouderd
De computers van de club waren sterk verouderd en het installeren en weer opruimen aan het eind van de avond vergde veel tijd. De laptops die Witteveen+Bos aan de club heeft geschonken waren voor dat bedrijf verouderd, maar zijn nog prima geschikt voor de computer­club. McVelsen IT Solutions uit Gorssel heeft de laptops voorzien van een nieuw besturings­systeem en heeft de laptops opnieuw ingericht.

Begeleider gevraagd
De computerclub zoekt een nieuwe begeleider op de maandagavond één keer in de veertien dagen van 19.15 tot 20.15 uur in de Everdinahof. Heeft u belangstelling neemt u dan contact op met Carolien van Poecke, telefoon 06-53766451, of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
  

 
Gorssel, 29 november 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends