Laatste nieuws

Computerclub KansPlus heeft nog ruimte

Computerclub Kans­Plus voor mensen met een beperking gaat op 5 september weer van start. 
Om de week zijn de club­leden op maandag­avond in De Everdinahof in Gorssel een uurtje samen met anderen bezig op de computer. Ieder doet dat op zijn eigen niveau. Er is begeleiding aan­wezig om te helpen als er vragen zijn, maar ook zeker voor de gezellig­heid.
Er is plek voor meer deel­nemers, dus kunnen vrienden, collega’s, mede­bewoners en andere mensen met een beperking gezellig meekomen.

KansPlus
KansPlusJPG kleinKansPlus is een landelijk belangen­netwerk dat zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. De computer­club in Gorssel wordt verzorgd door de afdeling Zutphen van Kans­Plus. De club beschikt over lap­tops die enkele jaren geleden door Witteveen+Bos aan de club geschonken zijn. 

Begeleiding
De club wordt om de week gehouden, op maandag­avond van 19.15 uur tot 20.15 uur in de Everdinahof, Hoofdstraat 43d in Gorssel. Er zijn altijd vrij­willigers aanwezig om de mensen te begeleiden. Wie meer wil weten kan contact opnemen met Carolien van Poecke-Bosvelt, Voorende 22, 7213 XZ Gorssel, tel. 06-53766451.


Gorssel, 1 september 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends