Laatste nieuws

Computercursus Klik & Tik heeft weer plek

De gratis beginnerscursus Klik & Tik in de bibliotheken van Lochem, Zutphen, Warnsveld en Gorssel is een groot succes. Er is nu weer plek om mee te doen in Lochem en Gorssel.

KlikTikKLDeze gratis beginnerscursus digitale vaardigheden is bedoeld voor iedereen die wil leren omgaan met computer en internet. Het gaat bijvoorbeeld over informatie vinden op het internet, e-mail versturen, of een online formulier invullen.

Enthousiast
Deelnemers zijn enthousiast: “Een gewone computercursus gaat te snel voor mij. Bij Klik & Tik mag ik in mijn eigen tempo werken, dat geeft me zóveel rust” en “Ik was altijd bang om iets fout te doen, nu heb ik veel meer zelfvertrouwen.”

Ervaren begeleiders
Klik & Tik bestaat uit drie onderdelen, die achter elkaar of los van elkaar gevolgd kunnen worden. Ervaren begeleiders helpen de cursisten op weg. Er kan in principe op elk moment gestart worden met de cursus, omdat de cursisten individueel en in hun eigen tempo aan de cursus werken. Zij gebruiken hun eigen laptop of tablet, of een computer van de Bibliotheek.

De cursus is wekelijks op dinsdag van 10.00 tot 11.30 uur, zowel in de Bibliotheek Lochem als in de Bibliotheek Gorssel.
Voor meer informatie of aanmelding kan men contact opnemen met Caroline Wierenga of Willy Nijman, tel. 0573-252727 of kijken op  www.graafschapbibliotheken.nl/klik-en-tik.html .


Gorssel, 19 september 2017

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends