Laatste nieuws

Consumptiebonnenactie Gorssel Buitengewoon op herhaling

In 2021 stelde de gemeente Lochem een fonds beschikbaar voor initiatieven van ondernemers­groepen die een prikkel voor de lokale economie zijn en die tot behoud van ondernemer­schap leiden: het Lochems Ondernemers Fonds (LOF). Het fonds was bedoeld als steuntje in de rug voor onder­nemers in corona­tijd. Groepen van onder­nemers konden voorstellen doen en daarmee kans maken op een vergoeding uit het LOF. 

Sfeerverlichting en ondersteuning horeca
Dinkelberg01 kleinIn 2021 presenteerden Jolinde Dinkelberg (winkels in Gorssel) en Willem Mogezomp (Gorsselse horeca) de eerste versie van het LOF-plan. Van 7 mei tot en met 31 juli 2022 wordt de actie herhaaldIn Gorssel werden twee voorstellen van Gorsselse onder­nemers en ondernemers­vereniging Gorssel Buiten­gewoon goedgekeurd: het aanleggen van winterse sfeer­verlichting en een actie waarbij klanten bij hun aan­kopen bij plaatselijke winkeliers consumptie­bonnen kregen die ze konden besteden bij de Gorsselse horeca. 

Bonnenactie
De consumptiebonnen­actie ten bate van de plaatselijke horeca wordt nu herhaald. Met ingang van 7 mei 2022 ontvangen klanten bij besteding van € 25 bij non-food winkels die aangesloten zijn bij Gorssel Buiten­gewoon een consumptie­bon ter waarde van € 3,-.  Die bon kan tot en met 31 juli 2022 worden ingeleverd bij Bij Jansen en Jansen, Eetcafé de Hoek, Het Bos­restaurant, Zo en Nu en De Zes­sprong in Joppe. 


Redactie Gorssel.nl
6 mei 2022

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends