Laatste nieuws

Cool Kids: spel en sport voor 4 en 5 jarigen

Na de zomerstop gaat woensdag 30 augustus het sport- en spel­programma Cool Kids weer van start. Iedere woensdag­middag lekker bewegen voor 4 en 5 jarigen in 't Trefpunt onder leiding van Ed van Orden.

CoolKids 1 kleinCool Kids met begeleider Ed van Orden op de tweede rij rechts

Cool Kids is gericht op het algemeen bewegen (grondvormen) en wordt in diverse spel- en opdracht­vormpjes aangeboden. Coördinatie, lenigheid, kracht en balans zijn belangrijke onderdelen, terwijl ook sociale aspecten als omgaan met elkaar, winst en verlies en doorzettings­vermogen aan bod komen.
Spel­leider is Ed van Orden, die daarbij wordt geholpen door enkele kinderen uit groep 8. Iedere woensdag van 15.30 tot 16.30 uur kunnen kinderen van 4 en 5 jaar (bij uitzondering ook 6 jaar) zich heerlijk uitleven. 

CoolKids 2 kleinKinderen uit Gorssel, Epse en Joppe zijn van harte welkom. Doordat kinderen doorstromen naar reguliere sporten zoals hockey, voetbal, tennis of zwemles is er weer plaats in de groep.
Kom gerust met uw kind eens kijken en/of meedoen om te ervaren of het iets is voor uw kind.
Vanwege de kosten van zaalhuur en materialen is de eigen bijdrage € 2,50 per kind.
Kinderen uit groep 8 kunnen zich, als vrijwilliger, melden voor de begeleiding.

Voor opgeven of meer informatie kan gebeld of gemaild worden met Ed van Orden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon 06-20421460
 

Gorssel, 28 augustus 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends