Laatste nieuws

Creatief met Yoga, workshop voor kinderen

De Joppeschool start met een nieuwe buitenschoolse activiteit ‘Creatief met Yoga’. Kinderen van 4 t/m 11 jaar, zowel van de Joppeschool als van andere basisscholen, kunnen eraan meedoen. Zij krijgen eerst een yogaworkshop en daarna een schilderactiviteit.

KinderyogaTijdens de yoga gaan de kinderen op avontuur, waarbij ze verschillende dingen beleven. Ze zijn actief met hun lijf bezig door yogahoudingen, leren hoe ze zich heerlijk kunnen ontspannen en hoe ze hun volle hoofd lekker leeg kunnen maken. Daarna gaan de kinderen in alle rust naar het schilderlokaal, waar ze hun gedachten en beleving van de yogales op schildersdoeken gaan uitwerken. Er wordt behalve met verf ook met zand, grind, lijm, papier en andere materialen gewerkt. De kinderen kunnen vrij werken, waarbij ze geholpen worden vorm te geven aan hun gedachten.

De workshop bestaat uit vijf lessen op donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur in de Joppeschool. De lesdagen zijn: 28 januari , 4 en 11 februari, 3 en 10 maart.

Docent voor de kinderyoga is Marieke Martens (www.mamakinderenjeugdcoaching.nl) en Gonneke Lekkerkerker (www.glpaintings.nl - www.gonnekelekkerkerker.com) verzorgt de schilderlessen.

De kosten bedragen € 50,- voor vijf lessen. Alleen de yogalessen volgen kan ook en dan zijn de kosten €25,-. Graag contant betalen bij de eerste les.

Aanmelden kan onder vermelding van naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres tot 25 januari a.s. bij Sandra Flierman, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gorssel, 16 januari 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends