Laatste nieuws

Crisisfonds bij financiële problemen

De snel stijgende prijzen voor energie, maar ook bij­voorbeeld hogere zorg­kosten of hogere prijzen voor de dagelijkse bood­schappen kunnen bij veel inwoners van de gemeente Lochem voor financiële problemen zorgen. Wie aantoon­baar schulden heeft of dreigt te krijgen kan hulp ontvangen vanuit een crisis­fonds van de gemeente Lochem. 

Crisisfonds 
Crisisfonds kleinCrisisfonds voor inwoners van de gemeente LochemOm voor een bijdrage vanuit het crisisfonds van maximaal € 2.500 per huishouden in aanmerking te komen geldt onder meer als voorwaarde dat het totale bedrag per huis­houden dat op de bank- of spaar­rekening staat inclusief contant geld niet meer mag zijn dan € 2.500.
Via de website van 't Baken kan een formulier ingevuld worden. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met de aanvrager opgenomen.

‘t Baken
’t Baken is het gemeente­loket voor zorg, jeugd, werk en inkomen. Op de website van ’t Baken zijn onder meer alle regelingen voor een laag inkomen te vinden. 
Bezoekadres van ’t Baken in Gorssel is Den Olden­hof, Hoofdstraat 45, 7213 CR Gorssel (alleen op afspraak). Een afspraak kan gemaakt worden van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur via tel. 0573-289290 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bezoekadres in Lochem is het gemeente­huis, Hanzeweg 8 in Lochem. Openings­tijden in Lochem zijn (alleen op afspraak): maandag tot en met vrijdag: 08.30 - 17.00 uur; zonder afspraak is er een inloop van maan­dag tot en met vrijdag 08.30 – 12.30 uur.


Gorssel, 30 maart 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends