Laatste nieuws

Crowdfunding voedselbos De Veldhof verlengd

Op 24 november 2023 worden bomen en heesters geplant in het voedsel­bos van tuinderij De Veld­hof in Joppe. De crowd­funding actie om de aanplant te bekostigen is verlengd tot eind november van dit jaar. 

Voedselbos De Veldhof
Stichting Levende Grond doet met het voedselbos van tuinderij De Veldhof in Joppe mee aan ‘Treevember’: bij deze jaarlijkse landelijke actie staan gedurende de hele maand bomen en voedsel­bossen centraal.
Treevember kleinDoneren voor voedselbos De Veldhof in JoppeOp vrijdag 24 november 2023 is er een plant­dag van bomen en heesters in het voedsel­bos bij De Veldhof. Wie mee wil helpen is van harte welkom. Zie voor meer informatie de agenda van Gorssel.nl.

Crowfundingactie verlengd
VeldhofLucht kleinDe Veldhof vanuit de luchtOm de nieuwe aanplant van het voedsel­bos te bekostigen is de Stichting Levende Grond een crowd­funding actie gestart, zodat het voedsel­bos en de overige aanplant op De Veld­hof beschikbaar blijven voor de lokale gemeenschap. De actie om de aanplant te bekostigen is verlengd tot 30 november 2023. Doneren kan dus nog via de speciale webpagina van ‘The Pollinators’, een plat­form dat streeft naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende dier­soorten.


Redactie Gorssel.nl
1 november 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends