Laatste nieuws

Cursus smartphone voor senioren

Ontdek de geheimen van uw smartphone. 69% van de senioren heeft een smartphone, maar veel van hen weten niet precies hoe allerlei mogelijkheden daarvan werken. Hoe zit het precies met instellingen, hoe maak je foto’s, hoe verstuur je een e-mail?
Voor wie meer wil weten over de geheimen van de smartphone is er een korte cursus van vier bijeenkomsten. De cursus start op maandag 5 februari in ’t Trefpunt.

Waarom een cursus volgen?
SmartphoneAls u goed met uw smartphone overweg kunt gaan, gaat er een wereld voor u open. Het wordt veel makkelijker om contact te houden met de mensen om u heen. U weet hoe u informatie moet opzoeken en u kunt de weg vinden via de smartphone. Zo blijft u bij de tijd en benut u alle mogelijkheden van uw smartphone.

Onderwerpen die aan bod komen
In de cursus leert u de belangrijkste instellingen van uw smartphone gebruiken. U gaat apps downloaden, maar ook foto’s maken en versturen en e-mails verzenden en Whatsapp werkt en wat u daar allemaal mee kunt. Verder wordt er aandacht besteed aan het gebruik van de smartphone voor onderweg.

Tijd en locatie
Op 5 februari start de cursus in ’t Trefpunt in Gorssel. Er zijn twee mogelijkheden voor tijd: 13.00 tot 15.00 uur of 15.00 tot 17.00 uur. De cursus bestaat uit in totaal vier bijeenkomsten. In een klein gezelschap gaat u praktisch aan de slag met uw smartphone. Neem deze dus mee naar de cursus.

Interesse?
De cursus Smartphone wordt gegeven door Kruiswerk-partner Ipad4Senior. Leden van Kruiswerk en van de Achterhoekse Bibliotheken krijgen € 10,- korting en betalen € 45,- voor de cursus (niet-leden: € 55,-).
Meld u aan op de website www.kruiswerk.nl/cursus of bel Kruiswerk: 0314 - 357 430.
  

Gorssel, 31 januari 2018  

  

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends