Laatste nieuws

Cursussen schrijven en tekenen in Joppe

Vanaf half april starten er weer nieuwe cursussen bij de Creatieve Academie Nederland aan de ­ 12 in Joppe.
Op 11 april 2022 begint de schrijfcursus ‘Over de Schreef’. De cursus is bedoeld voor iedereen die zijn of haar schrijf­talent verder wil ontwikkelen. De cursus wordt gegeven op vijf maandag­middagen van 13.30 tot 15.00 uur. Vanaf 13 april 2022 begint de nieuw ontwikkelde teken­cursus ‘Manda-ladieda’: mandala's tekenen of schilderen. Deze cursus wordt gegeven op vijf woensdag­ochtenden van 10.00 tot 11.30 uur.
CANLogo kleinNieuwe cursussen bij CAN in JoppeBeide cursussen worden gegeven door docent/auteur/kunste­naar Lia Nijman. Er is plaats voor maximaal vijf cursisten.

Creatieve Academie
De Creatieve Academie Nederland (CAN) is opgericht om mensen op allerlei manieren te helpen hun aangeboren creatieve (denk)­vermogen nieuw leven in te blazen of verder te ontwikkelen. Docente Lia Nijman: “Dat gebeurt tijdens alle lessen met veel humor en in een veilige omgeving, waarbij ont­spanning en plezier een grote rol spelen. We hebben naar verwachting aan het eind van dit jaar (er wordt nu druk gebouwd) een nieuwe les- en atelier­ruimte voor nog meer aanbod”. 
Kijk voor meer informatie en opgave op www.creatieveacademienederland.nl.


Gorssel, 22 maart 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends