Laatste nieuws

Daan's Theaterklas in Gorssel

  
   DaanTheater2)

Kijk, ik acteer!
In de theaterklas werkt Daan met kinderen en jongeren aan tekst, improvisatie, stemgebruik, houding, tekstbeleving en beweging: leren samenspelen, je concentreren, kijken en luisteren naar elkaar en echt en oprecht reageren op situaties.
Daan geeft les in allerlei (toneel) spelvormen zoals rollenspel, bewegingsspel, concentratiespel en improvisatiespel.
Het gaat er in de theaterklas vooral om wat ‘er van binnen gebeurt, als je speelt’.
Ieder half jaar wordt afgesloten met een presentatie voor genodigden. 

Voor wie?
De Theaterklas richt zich op jongeren die al een keer hebben kennisgemaakt met toneelspelen en graag verder willen leren en groeien en bereid zijn daarvoor ook thuis opdrachten voor te bereiden. Kortom, de lessen zijn bedoeld voor wie al een beetje ambitie heeft. Daan zal ook ingaan op individuele wensen. Zo is er ruimte om alle aspecten van het theatervak te bekijken. Naast spel komen ook dans en zang aan bod.

Workshops
Twee keer per jaar organiseert Daan een workshop (inschrijven tegen een extra vergoeding). De workshop wordt gegeven door mensen uit het vak; bekende acteurs, zangers en dansers.

    workshop camera acteren
  • workshop auditie/casting
  • workshop dans
  • workshop zang

DaanTheater260x350Daan Kien
Daan Kien heeft haar ervaring opgedaan tijdens haar studie aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater en daarna bij The Sound of Music van Joop van den Ende. Ze werkt als workshopdocent drama en improvisatietheater. Daarnaast is ze ook solo zangeres en zangeres bij muziektheatergroep Mama Roux.

Lessen
De lessen vinden plaats vanaf 29 januari op dinsdagavond in De Brink, het bijgebouw van de kerk. De lestijden zijn van 18.00-19.30 uur (leeftijd: 12 t/m 14 jaar) en van 20.00-21.30 uur (leeftijd: 15 t/m 18 jaar).
Kosten per half jaar: te beginnen in 2013:  twintig lessen (eind januari t/m begin juli) € 150. 

Opgave
Wie ervaring en de ambitie heeft om meer te leren over het theatervak en tussen de 12 en 18 jaar is, kan zich aanmelden bij :

Daan Kien, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-24892406, onder vermelding van: naam, leeftijd en ervaring.

www.daantheaterwerk.nl


Gorssel, 12 januari 2012

DaanTheater1 

DaanTheater4

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends