Laatste nieuws

Dansen voor kleuters

Iedere woensdagmiddag wordt er gedanst in de speelzaal van de Vullerschool. Er is nog plek voor een paar kinderen uit groepen 2 en 3!

DansenVullerschoolKLEr wordt gedanst aan de hand van thema’s die dicht bij de fantasie van het kind liggen. Spelenderwijs wordt gewerkt aan houding, coördinatie, flexibiliteit, gebruik van ruimte, vrijheid van bewegen en fantasie.

De lessen worden gegeven door Carmen Stuitje. Carmen heeft vorig jaar een introductiecursus gegeven op de Vullerschool en kleuterdanslessen in het kader van talentateliers. Daarvoor heeft ze een vijftal jaren les gegeven aan kinderen op een dansschool in Utrecht.

In het begin van het schoolseizoen is gestart met één les op iedere woensdagmiddag. Daar komt nu een tweede les bij en daarom is er ruimte voor extra kinderen. Om 13.45 uur start de les voor kinderen uit groepen 2 en 3 en om 14.45 is er les voor kinderen uit groep 2.

Zij kunnen gratis meedoen aan 1 of 2 proeflessen. Daarna zijn de kosten € 6,- per les.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 06-30157589. 

Gorssel, 2 november 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends