Laatste nieuws

Dansles voor kinderen en volwassenen van Base4Dance

Base4Dance verzorgt danslessen in Deventer en in ’t Trefpunt in Gorssel. Het aanbod in Gorssel was gericht op kinderen, maar dat is nu uitgebreid met dansen voor volwassenen op woensdag­avond. De lessen zijn al begonnen, maar instromen is geen probleem en dan hoeven alleen de resterende lessen te worden betaald.

Volwassenen
Base4Dance kleinOp woensdagavond in ’t Trefpunt worden twee dansvormen aangeboden:
Van 19.00 tot 20.00 uur is er Latin dance solo. Het is een work-out programma op een dansante wijze, die is geïnspireerd op het Latijns-Amerikaanse partner­dansen. In deze les wordt aan conditie, kracht en uithoudings­vermogen gewerkt, gepaard met heerlijke, makkelijk op te pakken dansjes op een heerlijke latin-beat.
Van 20.00 tot 21.00 zijn er uitdagende danslessen Jazz-Modern. Deelnemers leren strak, snel maar ook vloeiend dansen en bewegen. De verschillende dans­vormen door elkaar zorgen voor een dynamische diversiteit in de les. Ademhaling en dynamiek zijn belangrijk, maar ook grond­gebruik, diagonalen, isolaties, kracht en ruimte gebruiken komen iedere week terug
Deze lessen op woensdag worden gegeven door Yoeri Zweers, een enthousiaste docent die graag iedereen meeneemt in de flow. Als docent wil hij graag de energie over­­brengen.

Kinderen
Het kinderprogramma in ’t Trefpunt op maandag­middag bestaat uit:
15.15-16.00 Prinsessen Ballet voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar;
16.00-16.45 Klassiek ballet, 6-10 jaar;
16.45-17.30 tik-tok-modern-jazz, 8-12-jaar.
Deze lessen worden gegeven door Manon van ’t Spijker, eigenaresse van Base4Dance. Manon: “Het lesgeven geeft mij enorm veel energie en ik vind het heerlijk om de groei van kinderen mee te maken.”
  

  • Meer informatie op de website www.base4dance.nl .
    Of bel of app met Manon, 0640845247
      

Gorssel, 15 september 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends