Laatste nieuws

De Bieb zoekt voorlezers

VoorleesSinds jaar en dag lezen vrijwilligers van de Bibliotheek voor op scholen en kinderdagverblijven in Gorssel en Lochem onder de noemer ‘50 + leest voor’. Zij doen dat met veel plezier en grote inzet. Want veel voorlezen zorgt voor een betere taal- en leesontwikkeling van kinderen.
Soms is een één op één benadering thuis beter. Daar kan de inzet van de VoorleesExpress helpen. 

VoorleesExpress
Voorlezers van de VoorleesExpress gaan bij ‘hun’ voorleesgezin twintig weken lang thuis voorlezen. Zij geven het project in de praktijk vorm, bouwen een band op met de gezinnen en brengen het enthousiasme voor voorlezen over. Zij proberen de ouders zoveel mogelijk te betrekken bij het voorlezen.

Voorlezers gezocht
VoorlezenVoor de Voorleesexpress zoekt de Bibliotheek in Lochem en Gorssel vrijwilligers.
Beheerst u de Nederlandse taal goed, bent u enthousiast over (voor)lezen en boeken, hebt u affiniteit met kinderen én bent u per mail en telefoon goed bereikbaar? Kom dan 16 december 2014 naar de informatieavond in de Bibliotheek Zutphen, Broederenkerkplein 2, 7201 JP Zutphen. Inloop vanaf 19.45 uur. Het programma is van 20.00 - 21.00 uur. De infoavond en de daarop volgende scholing vinden plaats in Zutphen. Vervolgbijeenkomsten worden gehouden in Lochem of Gorssel.
Aanmelden gewenst.  Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Website Voorleesexpress


Gorssel, 9 december 2014

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends