Laatste nieuws

De Borkel wint ‘Veiligvoedsel.nl Award’

   VeiligVoedsel

Beste keuken

Ruim 220 instellingen, locaties, zorggroepen en ziekenhuizen deden mee. De categorieën waarin gestreden kon worden om een award waren: Beste restaurant; Beste zorgafdeling; Beste ziekenhuis; Beste Zorggroep; Beste keuken en Beste nieuwkomer. Op basis van de score bij het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. waren de beste drie instellingen in elke categorie genomineerd.

Veiligvoedsel.nl Award
Met de awards wordt aandacht geschonken aan het belang van veilig en hygiënisch werken in zorginstellingen en ziekenhuizen. Niet alleen worden zo voedselvergiftigingen voorkomen, maar zijn instellingen ook in staat hun cliënten en patiënten te verwennen met lekker eten. Een goed herstel, een prettig verblijf in een sfeervolle ambiance wordt zo bekrachtigd.

Veilig voedsel
Veilig voedsel is voor iedereen de eerste levensbehoefte. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sinds 2005 sterk voor herkenbare en werkbare voedselveiligheid in Nederland. Met de introductie van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl is een zorginstelling in staat aan haar cliënten haar kookkwaliteit te tonen. De bewoners krijgen hierdoor de door velen verlangde keuze voor veilig en lekker eten.

 

Gorssel, 1 februari 2012

SutfeneTrans

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends