Laatste nieuws

De Borkel zoekt hulp van familie, naasten of vrijwilligers

De Borkel is blij met een groot aantal vrijwilli­gers die vol enthousiasme en inzet de bewoners een leuke dag bezorgen. Maar natuurlijk vallen hier en daar wel eens vrijwilli­gers (tijdelijk) uit en er staan niet zomaar nieuwe helpende handen op de stoep. Op korte termijn is er behoefte aan hulp bij het wekelijkse kegelen en onder­steuning bij het koffie schenken en serveren van de maaltijden. Wie komt helpen?

Kegelen
Elke vrijdag­middag wordt door een groep bewoners van De Enk en De Flora gekegeld, op de vide in De Borkel, op de eerste verdieping van De Enk. Op dit moment ligt het kegelen stil omdat er te weinig vrijwilli­gers zijn. Dat is natuurlijk jammer, en daarom doet De Borkel de oproep: wie komt er op de vrijdag­middag helpen om de bewoners te begeleiden bij het kegelen?

Koffie schenken of maaltijd serveren
Borkel4 kleinDe Borkel zoekt vrijwilligers voor hulp bij het kegelen en rond het serveren van koffie en maaltijden (foto archief)Elke dag, zeven dagen per week staan vrijwilli­gers, volgens rooster, klaar om koffie te schenken of te helpen rondom de maaltijd in het restaurant van De Borkel.
De groep vrijwilli­gers is kwetsbaar door allerlei oorzaken. Daarom is het belangrijk dat de groep groter wordt, zodat de druk op de huidige vrijwilli­gers kleiner wordt. Dus ook hier een dringende op­roep: wie komt er helpen? 

Interesse?
Belangstelling voor een vrijwilligers­functie in De Borkel? Neem dan contact op met Annette Zwaaij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of met Aniek Temmink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Gorssel, 26 mei 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends