Laatste nieuws

De Boskoele zoekt vrijwilligers

Zwembad De Boskoele in Gorssel zoekt vrijwilligers voor het bemannen van de kassa en de kiosk en voor buiten­klussen in de onderhoudsploeg. De Vrijwilligers­centrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt bij het vervullen van de vacatures. 

Een ‘frisse duik’
De Boskoele 3jpg kleinDe Boskoele is een prachtig verwarmd openlucht­­zwembad waar het heerlijk vertoeven is op zomerse dagen. De Boskoele heeft een wedstrijd­bad, een ondiep kinder- en peuterbad, een klim- en glijrots en een duik­plank. Bovendien is er een grote zonne­weide met schaduw­plekken, een terras en sport- en spel­faciliteiten voor o.a. voetbal, basketbal, beachvolleybal, speeltuin en een groot spring­kussen. De Boskoele organiseert gedurende het seizoen diverse activiteiten, daarbij geholpen door de inzet van enthousiaste vrijwilli­gers. 

Versterking team
Voor het team vrijwilligers is het zwembad op zoek naar versterking. Zo is er behoefte aan enthou­siaste mensen die minimaal een ochtend in de week de kassa en kiosk willen beheren. Voor wie liever buiten aan het werk is zijn er ook leuke klussen. Wie graag een steentje bij wil dragen aan het functioneren van het openluchtzwembad is van harte welkom om eens (vrijblijvend) kennis te maken. Bij beide vrijwilligers­functies hoort een gratis zwem­abonnement.

Kioskmedewerker
Boskoele2jpg kleinDe Boskoele heeft behoefte aan enthousiaste, representatieve personen die graag onder de mensen zijn. Kiosk­medewerkers beheren minimaal een ochtend per week de kassa en kiosk van De Bos­koele. Na een kennismakings­gesprek volgt er een inwerk­periode, waarna de vrijwilliger zelfstandig aan de slag kan.
Lees hier de volledige vacature

Buitenklusser
De Boskoele zoekt ook een handige en zelfstandig werkende man of vrouw die, in een onderhouds­ploeg, kan helpen met o.a. schilder­werk, onderhoud hekken, technische werkzaam­heden t.b.v. de installatie en terrein­onderhoud. Na een kennismakings­gesprek wordt gekeken waar de interesse en kwaliteiten liggen.
Lees hier de volledige vacature

Reageren
Reageren op een van deze functies? Bel dan naar de Stichting Welzijn Lochem via tel. 0573-297000; mailen kan ook, viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De Vrijwilligerscentrale heeft een inloopspreekuur in Gorssel op dinsdag en vrijdag van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting Welzijn Lochem in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijdstip kan ook.
Kijk voor alle vacatures in Gorssel en omgeving op de website van de Vrijwilligerscentrale.


Gorssel, 22 mei 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends