Laatste nieuws

De Gorsselnarren presenteren: Gorssel Draait Door!

Het centrum van Gorssel is getooid met banieren, het kan u eigenlijk niet zijn ontgaan: vrijdagavond barst het carnaval los.

   CV-Tof-325
    Prins Anton, Prinses Annelies en Adjudant Erik
    

Dan nemen prins Anton, prinses Annelies, adjudant Erik en de Raad van Elf de controle van ons dorp over van het gemeentebestuur. Het gemeentehuis, ver weg in Lochem, speelt even geen rol. De Gorsselnarren hebben immers hun eigen residentie in De Roskam en Gorssel heet voor een paar dagen Kakkersgat. Zo gaat dat met carnaval, en in Gorssel gaat dat natuurlijk geheel op eigen wijze. Carnavalsvereniging de Gorsselnarren heeft een uitgebreid programma voor jong en oud, met een prachtige aftrap op vrijdagavond. 

Gorssel draait door
Vrijdagavond 8 februari vindt een nieuwe editie van 'Gorssel draait door' plaats in Residentie De Roskam. Het wordt een avond vol ludieke acts, plaatselijke roddels en sketches opgevoerd door diverse artiesten uit Gorssel en omstreken, zoals de Hoevevlinders, Soerjadi en Zn., Wat Als... en de Olde Wieven. Dweilorkest Tjonge-Jonge zal deze avond muzikaal begeleiden. Het belooft een avond vol afwisselende en verrassende optredens te worden, waarin zal blijken dat Gorssel vele talenten rijk is. De zaal is open vanaf 19:30 uur en vanwege het volle programma zal om precies 20:11 uur het startsein worden gegeven voor een avond lachen, gieren en brullen.
Kaartjes voor deze avond zijn verkrijgbaar bij Kantoorboekhandel Bechtle en slijterij De Wingerd. 

   
    CVprogramma2013 klein

Crazy
Zaterdagmiddag wordt het seniorencarnaval gehouden met dweilorkest Toet en Bloaslust. Zaterdagavond is het tijd voor het Groot Gekostumeerd Bal, een hoogtepunt van het Kakkergatse carnaval waarbij meer dan 500 prachtig en origineel uitgedoste carnavalsvierders uit hun dak gaan met muziek van DJ Jeronimo en de Gebroeders Ko.

Zondagmiddag komen de kinderen aan bod met een wervelende show van Bert Juwett en kunnen de kleintjes op de foto met Bob de Bouwer. De ouders kunnen nog naborrelen tijdens het Café Carnaval. Wie zondagavond niet thuis wil zitten kan terecht bij Eetcafe de Hoek voor het Kleintje Carnaval.

Het feest wordt afgesloten op dinsdagavond met Crazy Tuesday. Zes teams zullen die avond strijden om de beste biertapploeg van Kakkersgat te worden.

Meer bijzonderheden over het programma, toegangsprijzen en tijden leest u in het op deze pagina afgebeelde programmaoverzicht (klik om te vergroten) en op de website van de Gorsselnarren.

 

Gorssel, 5 februari 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends