Laatste nieuws

De Groene Waarden viert hoogste punt Grooterkamp


Grooterkamp-017Het hoogste punt van de woningen van De Groene Waarden in Grooterkamp wordt bereikt. In haar toespraak memoreerde directeur Yolanda Winkelhorst het slaan van de eerste paal, nog maar enkele maanden geleden. En met haar zagen de aanwezigen hoeveel voortgang het bouwteam in de afgelopen tijd heeft gemaakt. Onder de aanwezigen waren naast vertegenwoordigers van de aannemer, de huurderscommissie, de wethouder, enkele ambtenaren en de dorpsraad ook veel toekomstige bewoners van de koop- en huurhuizen die De Groene Waarden realiseert. De Groene Waarden is er trots op dat ze met deze starters- en levenloop­bestendige woningen precies de beoogde doel­groepen bereikt. 

Grooterkamp-006aYolanda Winkelhorst prees de voort­varendheid en het enthousiasme van het bouwteam, dat bij weer en wind zorgt dat de bouw strak volgens planning blijft verlopen. 

De Groene Waarden is blij met de projecten die zij de laatste tijd onderhanden heeft genomen of al heeft gerealiseerd. Maar de donkere wolken die de woningcorporaties vanuit Den Haag bedreigen, laten ook De Groene Waarden niet onberoerd. Het lopende project in Grooterkamp wordt er niet door beïnvloed, maar een aantal nieuwe projecten is voorlopig wel in de koelkast gezet.

Na de vlotte plaatsing van de laatste dakplaten en een welverdiend applaus, konden de aanwezigen één van de koopwoningen verderop op het bouwterrein bezichtigen. En daarna was er in Café De Hoek voor iedereen die wilde een gezellig samenzijn met uiteraard een drankje en een hapje. 

En het was nog lang gezellig in het dorp …
 

 
Redactie Gorssel.nl
29 november 2012

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends