Laatste nieuws

De Harmonie bezorgt compost, potgrond en mestkorrels

Is de winter al weer afgelopen? Het voorjaar hangt in de lucht en de krokussen staan al weer in bloei. Bij menigeen zullen de 'groene vingers' al jeuken om in de tuin aan de slag te gaan. Samen muziek maken, dát is natuurlijk de grootste passie van de muzikanten van 'de Harmonie' Gorssel-Eefde. Zoals op zondagmiddag 1 maart 2020 in de Ontmoetingskerk in Eefde om 14.30: het voorjaarsconcert o.l.v. gastdirigent Joop Boerstoel en in 'Spaanse sferen'. Zie ook de aankondiging in de rubbriek agenda. Toch draaien ze ook hun hand niet om voor andere activiteiten zoals slepen en sjouwen met compost en potgrond.

HarmoniePotgrond325pxMet trekkers en wagens vol zakken met deze tuin­benodigd­heden zullen ze op zaterdag 29 februari 2020 door de straten van Gorssel rijden en op 14 maart door Eefde. Dat bespaart u een heleboel gesjouw! U heeft het klaar­liggen en zodra de lente zich doet gelden kunt u gelijk in de tuin aan de slag.

De compost en potgrond kosten € 5,- per zak en bij afname van 10 stuks krijgt u er eentje gratis. Een zak koemest­korrels kost € 17,-.

Woont u in het buiten­gebied, wilt u er niet speciaal voor thuis blijven of bent u bang de actie te missen dan kunt u nú al bestellen via telefoonnr. 0653162422 of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De opbrengst van deze actie zorgt u ervoor dat er nóg meer muziek gemaakt kan worden en 'de Harmonie' een gezonde vereniging blijft.

 
Gorssel, 19 februari 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends