Laatste nieuws

De Harmonie gaat 10 april weer ouderwets los

De muzikanten zijn er bijna klaar voor. Nog twee vlammende repetities te gaan en dan zal De Harmonie weer als vanouds een spetterend concert verzorgen.  Iedereen is welkom tijdens het gratis concert in de Gorsselse kerk op zondagmiddag 10 april 2022.

HarmonieKerkGorssel10 11 18 9 kleinOptreden van de Harmonie in de kerk van Gorssel in 2018 (Foto Dick Boschloo)Het enthousiasme onder de muzikanten is groot na de corona­jaren met nauwelijks optredens. "Bezoekers zullen versteld staan van het muzikale talent, zowel bij de 'ouderen' als bij de jeugd" aldus de woord­voerder van De Harmonie. De laatste maanden is er hard gewerkt aan een mooi vlot programma. “De mensen zullen blij en vrolijk naar huis zult gaan.” Donderdag­avond is de generale repetitie.

Het groot orkest o.l.v. dirigent Jacob Jansen heeft als thema ‘New York’, met swingende en bekende muziek van o.a. Frank Sinatra en de West Side Story. Verder staan op het programma: Mambo, Three Bites of the Apple, Englishman in New York (muziek van Sting), Cityscapes, New York Overture en New York 1927. “Bij deze stukken kunt u vast niet rustig stil blijven zitten. Lekker mee­swingen en -yellen (zeker voor de solisten) wordt van harte toe­gejuicht.”

Vanaf 15 uur zullen het groot orkest en de HIT-orkesten (jeugd) weer van zich laten horen.
De entree is gratis en vanaf 14.30 zijn de deuren geopend.
Bij de uitgang is er gelegenheid voor een vrije gift.
De Harmonie ontmoet u graag op zondag 10 april.
  

 

Gorssel, 4 april 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends