Laatste nieuws

De Harmonie heeft ‘Zomerzin’

Het was een echte Zomerzin-zondagmiddag. Publiek en musici van De Harmonie zaten zondag 10 juni 2018 heerlijk op het pleintje voor ijs- en lunchsalon Zo en Nu. Een echt ‘wie doet me wat-sfeertje’, niet het minst door al die relaxte muziek van De Harmonie en de feestelijke aankleding van de concertcommissie.

HarmonieZomerzin2018 2Ook ruim twintig kinderen lieten enthousiast van zich  horen en dat werd natuurlijk beloond met een daverend applaus van alle toehoorders en trotse ouders. De vereniging is blij met dit grote aantal kinderen dat een ‘Harmonie-hart’ aan het ontwikkelen is. De kinderen hebben veel plezier en het is goed voor de toekomst van het orkest. De Harmonie heeft nog altijd ruimte voor meer kinderen.
HarminieZomerzin2018 1Het concert ‘Zomerzin’ werd voltooid met een ontspannen uitvoering van Latijns Amerikaans getinte nummers en echte Hollandse hits.
De Harmonie kijkt terug op een geslaagd optreden.

Voor het verdere seizoen 2018 staan nog een aantal bijzondere dingen op het programma, zoals het jubieumconcert in de Hanzehof op 24 november. De jeugd is al op maandagavond 2 juli te bewonderen bij 't Spijk in Eefde. Ook zal dan het dweilorkest zijn in korte tijd opgebouwde reputatie waarmaken.
  

 

Gorssel, 12 juni 2018

   

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends