Laatste nieuws

De Harmonie is weer gestart

De muziekvereniging De Harmonie Gorssel-Eefde is het muzikale seizoen 2022-2023 weer vol enthousiasme begonnen, met repetities, een studiedag en een klein concertje.
Maandagavond 29 augustus heeft de eerste repetitie in Gorssel (’t Trefpunt) plaatsgevonden en zijn de eerste tonen van het nieuwe seizoen gezet. Zondag 4 september is er een ontspannen studiedag gehouden met aansluitend een concertje voor de supporters, waarna een klein buffet de dag compleet maakte. Erg gezellig en verbindend allemaal, precies wat de Harmonie als doel heeft.

Harmonie10 4 22 2 kleinDe Harmonie tijdens de studiedag in de Haarbroekse Vijvertuin“Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.” Dat is bij de Harmonie niet anders. Daarom doet de vereniging een oproep voor kinderen (en hun ouders) om hun muzikale ‘loopbaan’ bij De Harmonie te beginnen. Ook volwassenen die een instrument willen leren bespelen zijn van harte welkom.

Bij de blokfluiters is er nog plek om mee te doen. Zij zijn van harte harte welkom bij een groepsles in de Vullerschool te Gorssel (afgelopen jaar op dinsdagmiddag, dit jaar nog af te stemmen met deelnemers). De eerste les is bovendien gratis. Aanmelding kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Ook wie al wat verder is kan zich gerust melden om eens te komen kijken of mee te spelen bij de repetities van de opleidings­orkesten. Die zijn vrijdag­avond vanaf 18.45 uur in ’t Trefpunt te Gorssel.

Voor het orkest zijn er slagwerkers nodig. Belangstellenden kunnen contact opnemen met voorzitter Patricia De Leeuw (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of zij kunnen gewoon een keertje komen kijken op een repetitie op maandag­avond, 19.30 uur in ’t Trefpunt. Dat geldt natuurlijk sowieso voor alle geïnteresseerden, een ieder die een muzikale noot kan bijdragen is van harte welkom.

De Harmonie doet ook mee met de actie ClubSupport van de Rabobank. Meer daarover in dit nieuwsbericht op Gorssel.nl
  


Gorssel, 8 september 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends