Laatste nieuws

De Harmonie neemt afscheid van dirigent Jacob Jansen

Al ruim 20 jaar is hij dirigent van De Harmonie Gorssel-Eefde, maar deze zomer neemt hij afscheid. Zaterdag 22 juni kunt u Jacob Jansen en het orkest nog een keer in actie zien in de sfeervolle tuin van de Hoofdige Boer in Almen.

Tot aan de zomerstop zal Jacob nog een aantal optredens dirigeren. Dan nemen dirigent en orkest afscheid van elkaar. De Harmonie is inmiddels op zoek gegaan naar een opvolger. De vacature is gepubliceerd in diverse media en vakbladen.
De Harmonie zal Jacob missen, aimabel als hij is, maar ook als vakman en als spreker om toelichting te geven op de te spelen werken.

JacobJansenJacob Jansen, tot aan de zomerstop nog dirigent van De Harmonie

Het concert op zaterdag 22 juni is een bijzondere samenwerking tussen De Harmonie en de Hillegomse Harmonie Kapel. De Hillegommers brengen dat weekend door in Almen en willen graag samen met De Harmonie een optreden verzorgen. Dat vindt De Harmonie natuurlijk leuk, zo’n gezamenlijk concert op zo’n sfeervolle plek is uniek. De twee orkesten zullen zowel individueel als gezamenlijk van zich laten horen.

Dus mocht u zin hebben in een leuk muzikaal uitje en Jacob nog ‘ns willen zien dirigeren? Kom dan op zaterdag­ochtend 22 juni bij de Hoofdige Boer een bakje koffie doen. Het concert begint om 10.30 uur.
Mocht het (te) slecht weer zijn, dan wordt het optreden verplaatst naar de kerk in Almen.
 

Gorssel, 9 juni 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends