Laatste nieuws

De Harmonie: Slagwerkers gezocht en potgrond aangeboden

De Harmonie werkt hard aan nieuwe uitvoeringen en kunnen daarvoor slagwerkers gebruiken. De potgrond- en compostactie was een succes, maar er is nog wat over.

Slagwerkers
HarmonieBigBand kleinDe Harmonie Gorssel-Eefde is een gezonde vereniging met een prima bezetting en een fijne sfeer. Ondanks corona heeft de vereniging niet stil gezeten. Het orkest kan uitbreiding bij het slagwerk gebruiken en doet daarom een oproep aan iedere geïnteresseerde om eens een avondje te komen kijken of mee te repeteren op maandag­avond 19.30 uur in 't Trefpunt in Gorssel. Graag vooraf een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even bellen met met Gerrit Boschloo op 06 53 162422, dan zorgt de groep voor een gastvrije ontvangst.

Compost
De compost- en potgrond actie van de Harmonie in de afgelopen weken is prima verlopen. Het fraaie weer heeft daar zeker aan bijgedragen en stemde bovendien de verkopende muzikanten vrolijk. Omdat er vrij ruim was ingekocht, is er desondanks nog flink wat voorraad beschikbaar voor verkoop.
De verkoopprijs is € 6,- per zak van 40 liter potgrond of compost en een zak met 20 kg koemestkorrels kost € 20,-.
Bestellen kan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de aantallen gewenste zakken en het bedrag kan worden overgemaakt naar NL87 RABO 0322 3591 71.
  

Gorssel, 17 maart 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends