Laatste nieuws

De Harmonie wil méér oud papier ophalen in Gorssel

Muziekvereniging De Harmonie Gorssel-Eefde bedankt al haar trouwe 'klanten' voor het oud papier dat zij iedere eerste zaterdag van de maand aan de straat zetten. Het is een goede verdienste voor de vereniging en daarom worden ook anderen gevraagd om papier te sparen voor De Harmonie.

Harmonie Logo Trans nieuw “We mochten op uw steun blijven rekenen en zo gaan we ook het nieuwe jaar in” aldus de woord­voerder van de Harmonie. “Sterker nog, we willen buren, vrienden, kennissen, collega’s en andere Gorsselnaren aan­moedigen om ook hun ‘OPA’ (oud papier) aan de weg te zetten. Graag netjes gebundeld en geen lege dozen. We willen namelijk zoveel mogelijk kilo's verzamelen tijdens een rit, daar halen we voldoening uit en natuurlijk centjes voor de kas. (Half)lege doosjes worden we niet blij van...”

Sinds de invoering van de ‘blauwe kliko’ rijdt de vereniging met drie combinaties langs 300 adressen in Gorssel. Daar kunnen nog wel wat kilo's bij. “Dus mocht u interesse hebben, laat het ons weten! Mooie aanleiding om even contact te maken.”

De eerstvolgende ophaaldag is zaterdag 6 januari 2024 en daarna steeds de eerste zaterdag van de maand. Op die dagen het papier uiterlijk om 9 uur aan de weg zetten. De ophaal­dagen staan ook vermeld in de agenda van Gorssel.nl.
Zelf brengen kan ook, namelijk naar de opslag­plaats aan de Reeverdijk 5a in Eefde. Hier kunt u altijd terecht.

Wilt u meedoen, dan graag vooraf aanmelden. De nieuwe adressen worden dan ingepland in de route. Dat kan via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag uw afhaal- of woonadres vermelden.

 

Gorssel, 26 december 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends